Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Autor Wątek: UWAGA na "Kto odwiedzał Twój profil na Facebooku"  (Przeczytany 724 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pretender

  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 585
UWAGA na "Kto odwiedzał Twój profil na Facebooku"
« dnia: Kwiecień 24, 2016, 21:10:28 »

http://cafealle.pl/c/gallery/1_24_04_16_9_08_51.jpeg
UWAGA na "Kto odwiedzał Twój profil na Facebooku"
Kto oglądał Twój profil na Facebooku" Czy to możliwe?

Regulamin Facebook traktuje tematy powiązane z tym pytaniem w następujący sposób:

Czy mogę sprawdzić, kto ogląda moją oś czasu i jak często jest ona wyświetlana?
Nie. Facebook nie umożliwia użytkownikom sprawdzania, kto ogląda ich profil lub posty (np. zdjęcia). Także aplikacje zewnętrzne nie mogą oferować takich możliwości.
Jeśli trafisz na aplikację, która rzekomo pokazuje, kto przegląda Twój profil lub posty, prosimy o jej zgłoszenie.

Czy inne osoby mogą się dowiedzieć, że przeglądam ich profil?
Nie, Facebook nie umożliwia użytkownikom sprawdzania, kto wyświetlał ich profil. Aplikacje innych producentów również nie mogą oferować takiej funkcji.
Jeżeli znajdziesz aplikację, która rzekomo udostępnia taką funkcję, prosimy o zgłoszenie jej.

Jeśli zobaczycie, że ktoś ze znajomych poleca Wam taką aplikację, to powiadomcie go, padł ofiarą spamu i powinien natychmiast usunąć to oprogramowanie.

https://www.facebook.com/help/210896588933875
Logged

modliszka

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 211
Odp: UWAGA na "Kto odwiedzał Twój profil na Facebooku"
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 24, 2016, 22:39:20 »

O fejsie a raczej negatywach i zagrożeniach to można by mówić i mówić.
Mam konto tylko i wyłącznie z uwagi na firmę, bo do jej promocji jest dobrym narzędziem.
Ale jak widzę na stronie głównej piszczące koleżanki i kolegów, którzy faktycznie nie udostępniali tego co niby udostępnili to aż mi ich szkoda.
I jeszcze Ci obserwujący Twój profil prywatny..
Za póżno zauważyłam, że jest opcja wyłączenia tej możliwości ale niezamierzony pułap 5000 takich osób został przekroczony.
To mówi samo za się.
Nic więcej poza reklamą - jeśli o mnie chodzi.
Logged
 

Strona wygenerowana w 0.22 sekund z 32 zapytaniami.